2022 En iyi Blog Fikirleri-En Çok Okunan Blog Konuları

 

Başarılı Olabileceğiniz Blog Fikirleri -En Çok Okunan Blog Konuları


 



Astroloji ve Rüya Tabirleri Blogu

 

Ortadoğu insanı batılı , hurafeyi sever. Şıh’a evliyaya hayır diyemez. Hayatının gidişatı ile ilgili bazen sakızdan çıkan yazıdan medet umar. Başına gelen bir olayla karşılaştığında bunu gördüğü rüyaya bağlar. Burç farklılığından dolayı evleneceği kişi ile anlaşamayacağını düşünen azımsanmayacak bir kesim bile var. Anlayacağınız bulunduğumuz coğrafya ve ülke bu alanda açacağınız Blog için çok müsait. Muhtemelen bu alanda açacağınız blogunuz kısa zamanda başarıya ulaşacaktır.



Kadın Erkek Bakım Blogu

 

İnsan doğası gereği var olanı değiştirir, farklılaştırır, var olanı bozmayı sever; Kendi bedeni, yüzü, kaşı, gözüyle ilgili durumda aynıdır ve kendi bedenini değiştirmek için genelde bir arayışa girer. Bu arayışı bazen berber ve kuaförde bazen de  bu alanda bilgi sahibi olabileceği kadın erkek bakımı bloglarında bulur. Bu arayışta olan kardeşlerimize sizde bu alanda açtığınız blogla yardımcı olabilirsiniz.

 


Sağlık Blogu

 

Başım ağrıyor, sırtımda bir ağrı var sanki, bugün başım döndü az daha yere kapaklanacaktım ..... gibi gibi gibi. Günlük hayatta sağlığımızla ilgili bir durumla karşılaştığımızda endişeye kapılırız . Sürekli doktora gidemediğimiz için, seyyar doktorlar olarak gördüğümüz sağlık bloglarından çare ararız hastalıklarımıza. Sağlık konusunda iyi bir bilgi birikime sahipseniz sağlık alanını  ile ilgili bir Blog sahibi olmanız sizi kısa sürede başarıya götürecektir.

 

 

Diyet Blogu

 

Sağlık ile ilgi bloglar gibi diyet blogları da baya ilgi gören bloglardan. Özellikle diyetisyenlik ve buna benzer bir bölümden mezunsanız, bu alanda kısa sürede başarılı olmanız mümkün.

 

Fitness ve Beslenme Blogu

 

Fitnessa   gittiğim dönem fitness hocalarımdan çok, fitness ve beslenme ile ilgili bilgi paylaşımı yapan bloglardan faydalandım desem abartmış olmam. Covid 19 ile birlikte spor salonlarından uzak kalmamız nedeni ile evde spor yapmak isteyen  ve beslenmesine önem veren insanların bu tarz bloglara talebi gittikçe artıyor . Uzun süre spor ve vücut geliştirme ile ilgilendiyseniz. Bu alanda ürettiğiniz içeriklerle insanlara faydalı ve başarılı olmanız mümkün.


 

Doğum Öncesi ve Doğum Sonrasına Dair Bilgiler Blogu

 

7 aylık bir kızım var ellerinizden öper. Doğum öncesi ve doğum sonrasına dair bizim gibi  acemi anne babaların en çok bilgi sahibi olmak isteği konu bu oluyor genelde. Her gün yüzlerce bebeğin dünyaya geldiği düşüldüğünde bu alanda bir Blog açma fikri sizi bu alanda kısa zamanda başarıya götürecektir.


 

Bebek Bakımı ve Çocuk Eğitimi Blogu

 

Doğum öncesi ve sonrasında olduğu gibi bebek bakımı ve çocuk eğitiminde de yine internetten medet umduk. Bebeğimizde en ufak bir davranış değişikliğinde kendimizi arama motorlarında  konu ile ilgi bir şeyler araştırırken bulduk. Bebek bakımı ve çocuk eğitimi blogu da popülaritesini koruyacak alanlardan, çocuklarımız var olduğu sürece. Bu alanda bilgi birikim sahibi iseniz düşünmeden bu alanda Blog açın derim.


 

Kadın Erkek İlişkilerine Dair Merak Edilenler Blogu

 

Kadınlar ve erkekler genelde birbirlerini anlayışsızlıkla suçlar. Bazen iki kere ikinin dört olması kadar ortada olan bir konuda bile uzlaşamayabilirler. Bu sorunları ve partnerinin kimi davranışları neden sergilediğini öğrenmek isteyen insanlar olacaktır . Kadın erkek ilişkileri benim işim diyorsanız bu alanda başarılı olmamanız için hiç bir neden yok.


 


 

 


Kadın Erkek İlişkileri-Evlilik Blogu

 

Ülkemizde Sadece hormonların etkisi ile evlenen büyük bir kesimin olduğu düşünüldüğünde, bu konuda toplumca eksik olduğumuz konulardan. Evlilik nedir neden evlenmeliyiz, bir evlilikte neler olmalı ... gibi eksik olduğumuz noktalar var evlilik ve kadın erkek ilişkilerinde. Bu alanda kaleminize ve tecrübenize güveniyorsanız bu konuda blog açabilirsiniz.

 

 


Cinsel Konulara Dair Blog

 

Cinsellik Bulunduğumuz toplumda genelde tabu olarak görülür; cinsel konular çok konuşulmadığı için ve ayıp karşılandığı için; insanlar genelde internetten medet umar.  Cinsellik ile ilgi  bilgi birikime sahipseniz blogunuzu bu alanda açabilirsiniz.

 

 



 


Sınavlara Hazırlık Blogu

 

Öğrencinin kaderidir sınavlara hazırlanmak; sınavları geçmek lise ve üniversite kazanmak ayrı bir derttir onlar için. Öğrencilerin sınavlar ile ilgili çektikleri zorluklara çözüm bulmak istiyorsanız bu alanda blog açabilirsiniz.

 


 

Meslek Seçimi Blogu

 

Sınavlara girilir sonuçlar açıklanır ve hayatımızın geri kalanında ne olacağımıza, hangi mesleği yapacağımıza karar vereceğimiz o önemli gün gelir çatar ve hangi mesleği yapacağımıza dair arayış, meslekler konusunda  bilgi edinme girişimleri başlar. Bu alanda bir uzmanlığınız varsa blog açmak için çok beklemeyin derim.

 


 

Hangi Üniversiteye Gitmeliyim Blogu

 

Ülkemizde her yıl yeni açılan üniversitelerin sayısı düşüldüğünde bu alanda da blog açmak çok mantıklı. Üniversiteler ile ilgili genelde forumlardan bilgi edindiğimiz düşünüldüğünde ,bu alanda vereceğiniz detaylı bilgiler oldukça faydalı olacak ve blogunuz pek çok kişiye fayda sağlayacaktır.

 

 


Şehirler İle İlgi Bilgi Blogu

 

Üniversitelerde olduğu gibi şehir ve ilçeler ile ilgi bilgilere de  genelde forumlardan ulaşıyoruz. Bu alanda açacağınız blog ile bir şehire, ilçeye atanan  polise memura ve bu şehirlerde okumaya giden kişilere fazlasıyla yardımcı olacaksınız.

 

 


Danışmanlık - Kişisel Motivasyon Blogu

 

Hastalandığımızda doktora gideriz.  problemlerimizi  ve motivasyon düşüklüğümüzü  çözmek içinde bir yere gitmemiz lazım. İnsanların bu konuda ihtiyaçlarını gidermek için bir Blog açabilirsiniz.

 

 


Araştırma ve İnceleme Blogları

 

Çoğumuz bir konuyu araştırdığımızda genelde karşımıza dünyanın en büyük araştırma uygulamalarından wikipedia çıkar; anlayacağınız bu alanda rakibiniz çok güçlü. Ben yine de şansımı denemek istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz.


 

 

Kitap ve Filmlere Dair Eleştiri Yazıları Blogu

 

Az okuyan çok izleyen bir toplumuz biz; bu nedenle film ve dizi konusunda bir blog açmak daha mantıklı olacaktır.

 

 


İş Kurmak - İş Fikirleri Blogları

 

Kendimizi Boşlukta hissettiğimiz, bir arayışta olduğumuz dönemler olmuştur .Bunun en büyük nedeni genelde işsizlik ve ekonomik sıkıntılar oluyor. Ne tür bir iş yapmamız gerektiğini bilemediğimizde yine ilk uğradığımız yer sanal alem oluyor. Bu alanda yazacağınız orijinal iş fikirleri ile insanlara faydalı olabilirsiniz.

 

 


Ekonomi Blogu

 

Dolar düştü, altının ateşi söndürülemiyor, hemen hemen her haber programında sosyal medyada bu haberlerle kalkıyoruz bu haberlerle oturuyoruz. Bu alanda açacağınız blog da yaptığınız doğru tespitler ve analizlerle insanlara yol gösterebilirsiniz.

 

 


Bir Şeyi Ucuza  Mal Etmeğe Dair

 

Ucuz tatil , ucuz uçak ve otobüs bileti ... kısaca ucuza getirilebilecek her şey ile ilgili insanlara yol gösterebilirsiniz.

 


 

Telefon Bilgisayar Modelleri Araştırmaları Blogu

 

Bu alan ile ilgili pek çok Blog mevcut; kendinizden fazlasıyla eminseniz ve telefon bilgisayar teolojisinde detaylı bilgiye sahipseniz bu alandaki rakiplinizle baş edebilmeniz muhtemel.

 

 


Tarihe Mal Olmuş Kişilere Dair Araştırmalar-Biyografi Blogları

 

Özellikle ödev hazırlayan öğrencilerin sıklıkla araştırdığı tarihe mal olmuş kişiler ile ilgi açacağınız bir blog da başarılı olabilir.

 

 


Dua ve İnanç İle ilgi Bloglar

 

İnsan zayıf bir canlı ve her zaman Bir şeye bir güce inanmak ister zayıf yönlerinden sıkıntılarından kurtulmak için. Dini konularda   ilgili bilgi birikiminize güveniyorsanız insanlara sığınak olabilirsiniz açtığınız blogla.

 

 

 


Tatil Planlama Blogları

 

Trivago başta olmak üzere bu alanda çok güçlü internet siteler var. Bu alanda bir Blog fikri açmak çok mantıklı olmayabilir çok iddialı değilseniz.

 

 


Evle İlgili Tamir İşlerine Dair Blog

 

Günümüzde bir şeyin cahili olmak çok zor. Hemen hemen her bilgiye anında ulaşabiliyoruz. Bazen ev işlerinde, bazen  en beceriksiz olduğumuz konularda, bloglardan öğrendiğimiz bir kaç bilgiyle usta çağırmaya gerek duymadan tamir işlerimizi yapabiliyoruz. Bu alanda bir ustalığınız varsa tecrübelerinizi bir Blog açarak insanlarla paylaşabilirsiniz.

 

 Teknoloji Blogu

 

Teknolojiyi konusunu anlatmaya gerek yok sanırım, bu alanda hepimizin eksiği olduğu aşikâr. Teknolojinin her hangi bir kolunda açtığınız blogunuzun başarısız olması zor görünüyor kanaatimce.

 

 


Gezi Blogu

 

Gezmeyi seviyorsanız ve gezdiğiniz yerleri başkaları da görsün, onlarda gezdiğim güzel yerleri deneyimlesin diyorsanız bu alan tam size göre.

 

 


Yemek Tarifleri Blogu

 

Yemek yapamamak hayal oldu diyebiliriz bu alanda açılan  blogların ve youtube kanalların açılması ile. Mutfaktaki hâkimiyetinize ve ustalığınıza güveniyorsanız bu alan tam size göre.

 

 


Nasıl Yapılır Blogu

 

Çoğu sorunuza cevap bulacak bloglardan ,nasıl yapılır bloglari blog açmak isteyenlerin tercih edebilecekleri bloglardan.

 

 


Fotoğrafçılık Blogu

 

Fotoğrafçılıkla haşir neşirseniz ve fotoğrafçılığa dair tüm detaylara hakimseniz bu alanda gönül rahatlığı ile blog açabilirsiniz.

 


Pratik Bilgiler-Nasıl Çözerim Blogu

 

Pratik biriyseniz ve bu konuda bilgi birikiniz var ise bu alanda kafa yorun derim.

 

 

 

Umarım hangi konuda blog açmalıyım sorunuza cevap olabilmişimdir, kalın sağlıcakla.

Yorum Gönder

2 Yorumlar