Web Sitenize Reklam Alabileceğiniz En İyi Reklam Uygulamaları

 


Web Siteme Nasıl Reklam Alabilirim


Web sitemizi veya Youtube kanalımızı hangi niyetle açmış olursak olalım ,açıtımız web site ve Youtube kanalımızda ulaştığımız kitle artıkça çoğumuzda belli bir süre sonra para kazanma hırsı başlıyor. Web siteniz veya Youtube kanalınız iyi bir hite sahipse aşağıda belirtiğim reklam firmaları tam size göre:




Google Adsense


Web sitemizde reklam almak için çeşitli sitelerde bu konu ile ilgili bir arayışa girer ve araştırma yapma gereği duyarız. Hangi Firmadan reklam alabilirime dair yaptığınız  araştırmalar sonucu karşılaşacağımız ilk reklam firması Google Adsense olur büyük ihtimal.. Google bağlı para kazanma uygulaması olan Google Adsense diğer uygulamalarla karşılaştırıldığında en çok kazandıran uygulamalar arasında gösteriliyor. Web siteniz ve kanalınız iyi bir hite sahip ise  Google Adsense'den  aylık 300-400 lira kazanmanız muhtemel. Google Adsensenin en büyük dezavantajı ise Adsense onayı almanın oldukça zor olması.




Google Adsense onayı nasıl alınır yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.



Reklam Store


Yerli bir firma olan Reklam Store Firması Adsense onayı alamayan web site sahiplerinin başvurabileceği uygulamalardan. Uygulamaya kaydolmak oldukça olay.  web sitesine reklam almak isteyen herkesin reklam başvurusunu kabul ediyorlar. Reklam Store uygulamasının kanaatimce en büyük avantajı web sitenize yerleştirdiğininiz reklamların okuyucuyu rahatsız etmemesi. Uygulamanın en büyük dezavantajı ise Google  Adsense ile karşılaştırılınca gelirinin az olması.




Admatic


Reklam Store gibi yerli bir reklam firması olan  Admatic, Google  Adsense alternatif olabilecek reklam firmalarından. Web sitenizin hiti iyi ise Admatic ten reklam onayı almanız oldukça kolay. Sisteme kaydolmakta oldukça basit diyebilirim.





Popads


Tıklama başına ödeme yapan Pomads fırması  Google Adsense onayı alamayan yayıncıların başvurabilecekleri önemli bir reklam firması. Uygulamaya kaydolmak ve reklam onayı almak oldukça kolay. Popads'ın kanaatimce en büyük dezavantajı reklamlarının rahatsız edici olması. Bazen tıkladığınınız içerik sizi uygunsuz bir reklama götürebiliyor. Bazen tıkladığınız reklamda virüs var uyarı alabiliyorsunuz; bu da direk girdiğininiz  web sitesini terk etmeninize neden olabiliyor.




Yorum Gönder

0 Yorumlar