İnternet Sitesine Arama Açıklaması Nasıl Ekleyebilirim

 

Blogger tabanlı internet sitesine arama açıklaması nasıl eklenir


Sitenize arama açıklaması eklemeniz, okuyucuların sizi rahat bulabilmeleri ve site trafiğinizi olumlu yönde etkilediği için oldukça önemlidir.


 

Sitenize arama açıklaması eklemeden önce sitenizin konusu ile ilgili anahtar kelime araştırması yapmanız sitenizin popülaritesini artıracak ve internet sitenizin arama motorları tarafından daha çabuk bulunmasını sağlayacaktır.

 

Anahtar kelime ile ilgi araştırma yapmak için linke tıklayın

 

 

 

Arama açıklamasına ne yazacağınıza karar verdikten sonra ilk yapmanız gereken şey blogger hesabınıza girmek. Blogger hesabınıza girdikten sonra panel kısmından ayarlara tıklıyorsunuz. Ayarlar kısmına tıkladıktan sonra çıkan ekranın aşağılarında meta etiketler yazan yerin altında arama açıklaması bölümüne tıklıyorsunuz. Karşınıza çıkan metin kutusuna 140 karakteri geçmeyecek şekilde, sitenizin konusuna uygun kelimeleri yazıyorsunuz ve kaydediyorsunuz. Arama açıklaması ile ilgi kısmı doldurduktan sonra arama açıklaması bölümümün hemen üstündeki arama açıklamalarını  etkinleştir kutucuğunu aktifleştiriyorsunuz.


 

 








Arama açıklaması ile ilgi bölümleri doldurduktan sonra internet sitenizin trafiğinde gözle görülür bir artışın olduğunu görecekseniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar