Blog Yazılarınızda Kullanabileceğiniz 2022'nin En iyi 4 Görsel-Fotoğraf Sitesi

 


Blog Yazılarında Kullanabileceğiniz En İyi 4 görsel Uygulaması



Web sitemizi kurduktan sonra, web sitemizin trafiğini artırmak ve arama motorlarında web sitemizi görünür kılmak için zengin  ve özgün içerik üretmemiz gerekir.


İçerik üretirken yazdığımız yazılarla ilgili detaylı araştırmalar yaparız çoğumuz. İçerik üretirken     ürettiğimiz içerikleri zenginleştirecek materyallere ihtiyaç duyarız bu süreçte.(Web Sitenizin  trafiğini artırabileceğiniz Her blogger'ın 2022'dekullanabileceği en iyi 8  uygulama yazımıza buradan ulaşabilirsiniz)


Ürettiğimiz içeriklerde sıklıkla görsellere ve fotoğraflara  ihtiyaç duyarız, içeriğimizi zenginleştirmek ve okunurluğunu artırmak için . Bugünkü yazımızda web sitenizde  içerik oluştururken kullanabileceğiniz  en iyi görsel ve fotoğraf  bulma  uygulamalarını sizin için derledik.




  Pinterest



-Bir insan Web Sitesinde oluşturduğu her içerik için istediği her görselle ulaşabilir mi?


-Cevabınız hayırda yanılıyorsunuz










Pinterest uygulaması ile aklınıza gelmeyecek görsellere bile ulaşabilirsiniz herhangi bir ücret ödemeden . Pinterest uygulamasına girince uygulamada  bu görsel de mi varmış diyeceğiniz kadar zengin içeriklere sahip. Pinterest uygulaması , özellikle soyut içeriklerinizde size fazlası ile yardımcı olabilecek bir uygulama istediğiniz görsellere ulaşabilme konusunda.


Tek yapmanız gereken şey gmail ve ya sosyal medya hesaplarınızdan biri ile Pinterest uygulamasına  kaydolup ilgi alanınız ile  ilgili kutucukları doldurmak olacak. İlgi alanınınız ile ilgili kutucukları doldurduktan sonra sistem otomatikman işaretlediğiniz ilgi alanı ile ilgili görselleri ve fotoğrafları çıkaracak karşınıza.




  Pixabay


Yine istediğiniz görsellere rahatlıkla ulaşabileceğiniz ikinci  uygulamamız  pixabay uygulaması .Tek yapmanız gereken şey uygulamaya girip arama kısmına  oluşturduğunuz içeriğin konusu ile ilgili kelimeyi  yazmanız yeterli. Herhangi bir kayıt yapmanıza gerek yok uygulamadaki resimlerden faydalanmak için.


Uygulamanın tek dezavantajı bazen kullanmak istediğiniz kimi görsellerin ücretli olması. Onun dışında pixabay uygulamasında  da çoğu görsele ulaşabiliyorsunuz.




  Pexels


Pinterest ve pixabay uygulaması ile karşılaştırıldığında görsel sayısı biraz daha kısıtlı pexels uygulamasında. Uygulamanın en büyük artısı   tıkladığınız görseli gönül rahatlığı ile  indirebilmeniz ve görseller için herhangi bir ücret ve ya kayıt  yapmanıza gerek kalmaması.




 Shutterstock


Pinterest dışında pixabay ve pexels uygulaması ile benzer özelliklere sahip shutterstock uygulaması da görsel ihtiyacınıza alternatif olabilecek uygulamalardan. Uygulamanın tek dezavantajı kimi görseller için ücret talep etmesi; onun haricinde shutterstock uygulamasını da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar