Neden Blogger Tabanlı Web Site Açmalıyım

 

Blogger Tabanlı Web Site Açmanın Avantajları






Bir sistem düşünün web site açabilmeniz için sizden sadece gmail hesabınızın olmanızı istiyor. Yapmanız gereken tek şey gmail hesabınızla Google girip Google paneldeki uygulamalardan blogger uygulamasına tıklamak.



Blogger tabanlı bir web site (Blogger tabanlı web site nasıl açılır yazımıza buradan ulaşabilirsiniz) açmanın bir diğer avantajı herhangi bir ücret ödememeniz ve bloggerın size sağladığı temaları kullanabilmeniz.



Blogger alt yapısı wordpres alt yapısı ile karşılaştırıldığında  kullanımı oldukça kolay ve anlaşılır. Kod bilgisine sahip olmanıza gerek kalmadan blogger panelden web sitenizin görünümünü rahatlıkla değiştirebiliyorsunuz.



Blogger tabanlı bir siteye sahip olmanız web site trafiğinizi  de olumlu etkiliyor; bloggerın Google bağlı bir sistem olması nedeni ile Google kendisine ait uygulamaya bir nevi torpil uyguluyor ve yazılarınızı wordpres alt yapısında paylaşılan yazılara göre arama motorlarında daha fazla ön plana çıkarıyor.



Bloggerın kanaatimce en önemli hizmeti oluşturduğunuz içeriği kolaylıkla yayınlamanız. Zaman mekan fark etmeksizin istediğiniz zaman blogger sayfasına girip yazınızı hemen paylaşabiliyorsunuz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar