Adsense Hesabının Kapanmasının Nedenleri

 

Adsense Hesabının Kapanmasının Nedenleri









Adsense Nedir



Kısaca açıklayacak olursak açtığınız web site veya youtube kanalınızda reklam gösterilmesi karşılığında para kazanmanızı sağlayan Google tarafından kullanıcılara sunulan ücretsiz ve risksiz bir hizmet programı diyebiliriz Adesense için.



Web sitenizi kurduktan sonra Adsense onayı almak oldukça meşakkatli bir iş diyebilirm. 15. BAŞVURUMDA Adsense onayı anca alabildim. Maalesef bin bir emek  ve uğraşla onay alabildiğim Adsense onayını  yaptığım bir kaç gereksiz hata yüzünden Adsense hesabım tamamen kapandı. Yaptığım bu hataların aynısını yapmanız ve Adsense hesabınızın kapanmaması için aşağıda belirtiğim kurallara kesinlikle uyun derim:



Adsense Onayı Aldıktan Sonra Yapılmaması Gerekenler


1. Öncelikle Adsense  onayı aldıktan sonra web sitenizde  açılacak reklamlara yanlışlıkla da olsa tıklamayın, eğer kendi reklamınıza yanlışlıkla tıkladıysanız bu durumu yetkili kişilere bildirin. Eğer kendi reklamınıza tıkladıktan sonra durumu yetkili kişilere bildirmediyseniz Adsense hesabınız bir ay süreyle kapatılıyor.


2. Web sitesine reklam alan çoğu kişinin yaptığı ilk hata aile üyelerinin telefonları ile reklamlara tıklayıp para kazanabileceğini düşünmesi. Kesinlikle bu yöntemden de uzak durun derim üç beş lira kazanacağım diye geçersiz trafikten hesabınınız açılmamak üzere kapanabilir. (ADSENSE onayı aldıktan sonra para kazanma derdinde olmayın, kaliteli içerikler üretmeniz yeterli, nasıl olsa az çok bir şeyler kazanırsınız).


3.  Daha önce aile üyeleriniz ve arkadaşlarınız ile bağlandığınız ortak ağlar varsa, aile üyelerinin ve arkadaşlarınızın  bu ortak ağ üzerinden web sitenize girmemelerine dikkat edin; çünkü Google bağlı botlar bunu hemencecik fark ediyorlar. Bu durum sitenizde geçersiz trafiğe neden olabilir ve Adsense hesabınız kapanabilir.


4. Ara arada olsa aynı sunucudan web sitenize girdiğinizde sürekli reklamlara tıklamayın.


5. Eğer web sitenize başka sunucu ile giriyorsanız sürekli aynı reklamlara tıklamayın, bu durum da Adsense için geçersiz trafik olarak algılanıyor ve sitenizin kapanmasına neden olabiliyor.



Bu saydığım beş maddenin de beşini de yaptım maalesef : ( . Bin bir emekle Adsense onayı aldıktan sonra yaptığım bu hatalar yüzünden hesabım açılmamak üzere kapandı.



 Adamların şakası yok şimdiden söyleyeyim Adsense hesabınız kapatılırsa eğer %99 geri açılmıyor haberiniz olsun


Yorum Gönder

0 Yorumlar